Zorgadviesteam (ZAT)

De intern begeleider van de Klim-op, Suzanne van Wezel, vormt samen met Demi Moors en Lisette Slokker het zorgadviesteam. Demi en Lisette stellen zich hieronder aan u voor.

Demi Moors

Jeugdverpleegkundige GGD

Hallo!

Ik ben Demi Moors en woon in Tilburg. Ik ben afgestudeerd in 2020 als HBO verpleegkundige en werk sindsdien met veel plezier bij de GGD als jeugdverpleegkundige. Ik werk in de gemeente Dongen en Oisterwijk. Ik ben de contactpersoon vanuit de GGD voor de Hasselbraam en de Klim- Op. Ouders/school kunnen bij mij terecht voor vragen over groei, ontwikkeling, zindelijkheid, gedrag, opvoeding et cetera.

Ik werk samen met de jeugdartsen en samen kijken we wat er nodig is en kunnen wij indien nodig naar een passende hulpverlener verwijzen.

Voor vragen kunnen jullie mij/ het consultatiebureau benaderen via: d.moors@ggdhvb.nl / oisterwijk.consultatiebureau@ggdhvb.nl

Tot ziens op school of op het consultatiebureau!

Groetjes, Demi Moors

Lisette Slokker

Schakelfunctionaris Farent

Hoi!   

Mijn naam is Lisette Slokker en samen met mijn man en twee dochters Esmee en Roos woon ik in het mooie ‘s-Hertogenbosch.

Leuk dat ik mij mag voorstellen in de nieuwsbrief als schakelfunctionaris.

Al sinds mijn 16e werk ik met kinderen en hun ouders. Eerst op een woongroep met kinderen met een beperking en gedragsproblematiek. Een paar jaar later, en een paar opleidingen verder 😉 , werk ik sinds 2016 bij Farent. Nu in team Oisterwijk.

Voor basisschool de Klim-Op en Hasselbraam ben ik contactpersoon voor de intern begeleiders, leerkrachten, ouders en kinderen. De vragen kunnen verschillend zijn waarbij ik betrokken ben. Zo geef ik faalangsttraining en weerbaarheidstraining aan kinderen. Maar ook begeleid ik ouders en kinderen met vragen rondom opvoeding, gedrag, communicatie onderling in het gezin, scheiding, financiële vragen, en (rouw)verwerking. Ik kijk samen met ouders en het kind welke hulp het meest passend is en indien nodig wordt er vervolg hulpverlening ingezet. Hulp vanuit de schakelfunctionaris is gratis en vertrouwelijk.

Via de intern begeleider of rechtstreeks kan je mij benaderen voor vragen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik bereikbaar.

Mail: lisetteslokker@farent.nl

Wie weet tot ziens!

Groet,
Lisette